Neoenerji Uygulaması

Yeni Nesil Bioenerji, vücudun temel sağlık dengesini sağlayacak, çeşitli sıkıntıların ortadan kaldırılmasını hedefleyen bir uygulamadır. Bioenerji, bu konuda eğitimli ve uygulayıcılık ve uzmanlık belgesine sahip kişiler tarafından uygulanması gereken bir çalışmadır. İstanbul’da bioenerji ve farkındalık hizmeti veren merkezimiz ile iletişime geçerek, siz de enerjinizi dengeleyebilirsiniz.

Bioenerji, İngilizce bir kelimedir ve Türkçe anlamı ise; “Yaşama dönük sağlık ve canlılık akımı.” olarak bilinen kozmik bir enerjidir. Bioenerji, özel cihazlarla da ölçülebilen bilimsel bir konudur. Evrenin tümü bir enerji ile oluşmuştur. Tüm canlıların hayatının devam etmesi için yaşam akımını sağlayan enerjinin devamlılığı önemlidir.

Bioenerji, evrende bulunan sonsuz enerjiyi, insan bedeninin mükemmel bir uyum haline getirmek için kullanılan bir uygulamadır. Şifa tekniği olarak da bilinen bioenerji, insan bedenindeki tüm hücreleri canlandırarak bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Bununla birlikte; metabolizmayı hızlandıran, hormonların dengesini de sağlayan içsel bir enerjidir. Bioenerji ile, insan bedeninin ihtiyacı olan enerjinin tümünün dengeli bir şekilde aktarılması sağlanmaktadır. İnsan bedeninde bulunan bioenerji, dengesiz olduğu dönemlerde hasta olma olasılığı çok fazla artmaktadır. Bu yüzden de, bioenerji ile vücuttaki enerjinin dengelenmesi sağlanmalıdır.

Bioenerji, yalnızca hastalık ve ağrı dönemlerinde ihtiyaç duyulan bir uygulama değildir. Yaşam kalitesini yükseltmek ve hayata karşı bakışınızda motivasyonunuzu arttırmak için her zaman tercih edebileceğiniz bir uygulamadır. Yeni Nesil Bioenerji ile tamamen doğal ve yan etkisi olmayan, etkili bir enerji dengeleme yöntemidir.

Neoenerji Metodu® ve Farkındalık Eğitmeni: İLKAY AS
İletişim ve Randevu İstanbul / Beylikdüzü
TELEFON : +90 553 705 5050

Scroll to Top
WhatsApp
1
Yardıma ihtiyacınız var mı?
Merhaba 👋 Size yardımcı olabilir miyim?